معرفی شرکت داده‌پردازی ایران

مداران

تاریخچه

شرکت داده‌پردازی ایران با متجاوز از پنج دهه حضور پایدار، موفق و موثر به عنوان پیشتاز در صنعت فناوری اطلاعات کشور، موضوع فعالیت خود را پشتیبانی و حمایت از تمام کاربران فناوری اطلاعات به عنوان مشتریان خود تلقی نموده و تلاش داشته است در طول سال‌های طولانی فعالیت خود، ضمن تامین نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری از منابع تامین متنوع و نه محدود به یک تامین‌کننده خاص، پیشتاز ارایه خدمات و محصولات نوین براساس نیازهای بازار باشد.
این شرکت توانسته است در طول مدت نیم قرن فعالیت، عملکرد مناسبی از نظر فنی و اقتصادی ارایه داده و هر روز شکوفاتر و با اقتدار بیشتر در صحنه فعالیت‌های حرفه ای و تجاری کشور ایفای نقش بنماید.

 – تجربه و توان تخصصی شرکت، توانایی جذب و پرورش مداوم نیروی انسانی خبره و بهره مند از تخصص‌های مورد نیاز، سابقه ممتاز و دیرینه با مشتریان، خوش نامی و صداقت حرفه ای، گستردگی فعالیت‌ها و پوشش اکثریت قریب به اتفاق زمینه های مرتبط با صنعت ارتباطات و اطلاعات، شرایطی را فراهم نموده است که با توجه به روند رو به گسترش این صنعت در کشور، شرکت داده‌پردازی ایران به عنوان یکی از پشتوانه‌های اصلی و مهم در راهبری پروژه‌های ملی و کلان کشور شناخته شده و در برنامه های گسترش این صنعت نقش بارزی را ایفا نماید، به نحوی که “داده پردازی ایران”  بلاتردید یک اعتبار در این صنعت در کشور تلقی می‌شود.

عناوین مطلب:

مداران

فعالیت‌های شعبه آی‌بی‌ام (IBM) در ایران که بعدها به عنوان شرکت داده‌پردازی ایران شناخته شد، در سال 1336 و هم زمان با اجرای سرشماری عمومی کشور و به کارگیری دستگاه‌های کارت‌خوان آغاز شد. با توجه به زمینه‌های رو به گسترش کاربرد کامپیوتر در انجام محاسبات ریاضی و ذخیره‌سازی اطلاعات، به مرور فعالیت‌های این شرکت در بسیاری از سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و دانشگاه‌ها توسعه پیدا نمود به گونه‌ای که در سال‌های 56 و 57، با قریب به چهارصد نیروی متخصص، به طور تقریبا انحصاری تمامی فعالیت‌های پردازش و محاسبات الکترونیک در مراکز مهم تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و دانشگاهی کشور را برعهده داشته است.

 – با پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به شرایط خاص کشور شعبه آی‌بی‌ام با واگذاری تمامی امکانات و تجهیزات و حفظ نام تجاری با عنوان شرکت آی‌بی‌ام سابق وابسته به سازمان برنامه و بودجه به فعالیت‌های خود ادامه داد. در سال 1363، سازمان برنامه و بودجه کشور – سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی – به عنوان نماینده قانونی دولت در موضوع مرتبط با فعالیت شرکت آی‌بی‌ام سابق، به دلیل وابستگی و نیاز به فعالیت‌های این شرکت، شرکتی با عنوان داده پردازی ایران را به ثبت رساند و تمامی حقوق مادی و معنوی شرکت آی‌بی‌ام سابق به این شرکت منتقل شد.

 – شرکت داده‌پردازی ایران در طول سال‌های دهه هفتاد، به ویژه در دوران جنگ تحمیلی عراق، علی رغم مشکلات ناشی از تحریم اقتصادی، پشتیبانی و ارایه خدمات در زمینه تجهیزات کامپیوتری برای مراکز حساس و استراتژیک کشور را بر عهده داشته و در تمام این دوران نیز عملکرد بسیار موفقی را از نظر درآمد و سود داشته است. باتوجه به سیاست دولت در واگذاری شرکت‌های دولتی، در سال 1379 بخشی از سهام شرکت داده‌پردازی ایران در مقابل تعهدات دولت به صندوق بازنشستگی کشوری به این صندوق واگذار شد.

 – شرکت داده‌پردازی ایران به عنوان سیصد و هشتمین شرکت بورسی کشور در گروه رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن، شناسایی شده و معاملات سهام آن از طریق سازمان بورس اوراق بهادار انجام می گیرد. در سال 1381 شرکت ملی انفورماتیک ایران بخش عمده سهام شرکت را از صندوق بازنشستگی خریداری که پس از آن نیز به عنوان سهام‌دار عمده شرکت شناخته می‌شود.

مداران

حوزه فعالیت شرکت داده‌پردازی ایران

 در چهارچوب مفاد اساسنامه مصوب، شرکت داده‌پردازی ایران در تمامی زمینه‌های مرتبط با تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، امکان حضور و فعالیت داشته و تقریبا در همه عرصه‌ها به عنوان یکی از شرکت‌های مطرح شناخته می‌شود. سرفصل موضوعات کاری شرکت شامل موارد زیر می‌باشد:

  – عرضه محصولات و خدمات کامپیوتری در زمینه کامپیوترهای بزرگ(Mini, Main)، شبکه ارتباطی اعم از سخت‌افزار و نرم‌افزار
 – ارایه راه حل های جامع در زمینه طرح‌های انفورماتیک و فناوری اطلاعات
 – ارایه خدمات مشاوره مدیریتی در زمینه نظام‌های اطلاعاتی و مشاوره و نظارت براجرای طرح‌های انفورماتیکی
 – ارایه، نصب و پشتیبانی نرم افزارهای خارجی ( سیستم ها و ابزارها)
 – طراحی، ایجاد، پیاده سازی و پشتیبانی از سیستم‌های کاربردی براساس محصول‌سازی و نیز سفارش مشتری
 – ارایه خدمات آموزشی در تمامی زمینه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات
 – طراحی، ایجاد، پیاده‌سازی و پشتیبانی شبکه‌های گسترده با استفاده از فناوری جدید
 – ارایه خدمات پشتیبانی (نرم‌افزار و سخت‌افزار)
 – طراحی، ساخت، اداره و پشتیبانی مراکز بزرگ داده اینترنتی (IDC)
 – ارایه خدمات شبکه‌های اطلاع رسانی (Providers)
 – ارایه خدمات مراکز داده اینترنتی بر اساس پروانه دریافتی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  

استراتژی کلان

 – ایجاد و ارتقاء ظرفیت‌های ساختاری و تشکیلاتی برای درک استراتژی عملیاتی و راهبردی مشتریان و ارائه راه‌حل‌های جامع مبتنی بر آنها
 – فعالیت در تمامی زمینه‌های مرتبط با صنعت فناوری اطلاعات (IT) از قبیل انتخاب و عرضه محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، ارائه راه حل‌های جامع، توسعه و ایجاد سیستم‌های کاربردی، آموزش، طراحی و  ارائه راه کار در زمینه ارتباطات داده و خدمات اطلاع‌رسانی، فراهم آوردن امکانات دستیابی به شبکه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی جهانی و …
 – به کارگیری توان و تخصص فنی موجود در شرکت‌های فعال در این صنعت از طریق جلب همکاری آنها به عنوان شخص ثالث.
 – تاکید بر استقلال مالی و سودآوری هر یک از زمینه‌های کلان فعالیت و نیز مجموعه آنها.
 – ادامه پیشگامی در فناوری اطلاعات در کشور.
 – انتقال مرتب سطوح جدید اطلاعات به کشور و تلاش برای بومی‌سازی آن برای دستیابی به آخرین دستاوردهای حاصله در زمینه فناوری اطلاعات.

استراتژی عملیاتی

 – حفظ و ادامه بالاترین استانداردهاى پشتیبانى، از طریـق ارتباط مستقیم با منابع و عرضه‌کنندگان اصلى محصولات
 –  ایـجاد زیر بنـاى منـاسب تشکیلاتى و ظرفیت عملیـاتى براى بـه وجـود آوردن امکان طراحى و عرضه راه‌حل‌ها و سیسـتم‌هاى جامع و یکپارچـه
 –  فعالیت و ایجــاد ساختـارهاى مناسـب تشکیلاتى بر اساس تقسـیم‌بندى بازار بر حسـب زمـینه‌هاى مختلف فعالیـت کاربردى
 –  عرضه سیستم‌هاى کاربـردى یکپـارچه (E.I.A-Enterprise Integrated Application) از طریـق تلفیق سیستم‌هاى کاربردى سنتى موجود، در محیط‌هاى جدید
 –  به وجود آوردن امکانات تبادل الکترونیکى داده بین نرم‌افزارهای کاربردى (E.D.I-Electronic Data Interchange)
 –  استفاده از متدولوژى‌هاى مبتنى بر معمـارى سـه لایـه (T.T.A- Three Tier Architecture)  بدین مـعنـا که طـراحى نـرم‌افزارهاى کاربردى بر اسـاس استقـلال سـه عامل فرایند – داده – و کاربرد و شکل ظاهرى آن انجام می‌گیرد.
 –  گسترش استفاده از مکانیزم خدمتگزار – مشترى (CLIENT-SERVER)و زبان‌هاى بصرى (Visual)
 –  ایجاد برنامـه کاربردى در محیط اینتـرنت با استفـاده از مهارت‌هاى مبتنى بر زبان برنامه نویسـى جاوا (Java)
 –  ایجاد برنامـه کاربردى با استفـاده از مهارت‌هاى مبتنى استانداردهای نرم افزارهای آزاد/متن باز و پشتیبانی از آن‌ها (FOSS)

منبع مطلب و اطلاعات بیشتر: وب‌سایت شرکت داده‌پردازی ایران

آیا این مطلب مفید بود؟
‌بله‌‌خیر‌

شما در بورس، علاوه بر خرید و فروش سهام:

  • می‌توانید در دارایی‌هایی مانند طلا و مسکن سرمایه‌گذاری کنید
  • در صندوق‌های سرمایه گذاری بدون ریسک، سود ثابت بگیرید

برای شروع سرمایه‌گذاری، افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاری‌ها انجام دهید:

نام شرکتویژگی‌هاامتیاز
کارگزاری آگاه
  • باشگاه مشتریان با جایزه
  • نرم‌افزار معاملاتی پیشرفته
  • دریافت اعتبار معاملاتی
  • خرید آنلاین صندوق‌ سرمایه‌گذاری
  • ثبت‌نام آنلاین برای کد بورسی
blankثبت نام در بورس

برای سرمایه‌گذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه می‌شود:

نام خدماتویژگی‌ها
دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال
  • دوره‌های حضوری + غیرحضوری
  • شناخته‌شده‌ترین اساتید
  • در سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته
  • ارائه مدرک معتبر گذراندن دوره
blank

0 0 رای
به مطلب امتیاز دهید:
اشتراک
اطلاع از
guest

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه‌ها
blank
0
از دیدگاه‌ شما استقبال می‌کنیمx