در بازارهای مالی یکی از ارکان اصلی تحلیل تکنیکال قیمت و اعداد می باشند. کسانی که علاقه دارند از اعداد اطلاعات بیشتری داشته باشند چند تعداد کتاب در این زمینه چاپ شده که بهترین آنها کتاب راز اعداد از خانم پروفسور آنه مارى شیمل است. خواندن این کتاب نه فقط از جانب ما بلکه از قول چند تن از اساتید تکنیکال برجسته ی ایران نیز توصیه شده است و ذهن شما را نسبت به اعداد باز میکند. (به خاطر درجه بالای علمی این بانوی گرامی بر خود واجب دیدیم یک بیوگرافی ساده از ایشان برای شما ذکر کنیم هر جند بعضی ها بر ما خرده خواهند گرفت که جای این مطلب اینجا نیست ولی این از جهت ما یک قدردانی کوچک حساب می شود.)
شیمل این کتاب را بر اساس اعداد تقسیم بندی کرده و سپس دربارهی هرعدد به تفضیل سخن گفته است وی برخی از گفتههای خود را با تصاویری در آمیخته است که ذهن مخاطب را بیشتر و بیشتر با دنیای اعداد نزدیکتر کند. این کتاب در قطع رقعی، و ۳۲۵ صفحه توسط انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شده است.
مختصری از زندگی خانم آنه ماری شیمل
آنه ماری برگیت شیمل (Annemarie B. Schimmel) در ۷ آوریل سال ۱۹۲۲ میلادی مطابق با ۱۸ فروردین ۱۳۰۱شمسی در شهر ارفورت در مرکز آلمان در خانوادهای متوسط با آیین پروتستان چشم به جهان گشود. والدینش اورا در یک محیط آزاد مذهبی و تفاهم و مدارا و همزیستی که سرشار از شعر و ادب بود پرورش دادند. مادرش خانهدار و از تبار ملوانان بود و پدرش کارمند اداره پست و علاقهمند به فلسفه و عرفان.
عناوین مطلب:
شیمل تنها فرزند خانواده بود. در مدرسه شروع به خواندن زبان فرانسه و لاتین کرد اما از همان ابتدا مشتاق مشرق زمین بود. وی میگوید: «از کودکی به شرق علاقهمند بودم… نمیدانم توجهم به اسلام و شرق چگونه آغاز شد؟! هفت ساله بودم که یک داستان زیبای شرقی خواندم. شاید یکی از داستانهای هزار و یک شب و شاید هم چیز دیگری. همین داستان باعث شد که تصمیم بگیرم جهان اسلام و تمدن اسلام را موضوع تخصصی خود قرار دهم….. پانزده ساله بودم که فراگیری زبان عربی را شروع کردم و یک استاد آلمانی که در دانشگاه درس میداد در این کار به من کمک کرد. به تدریج توانستم به این زبان کتاب مطالعه کنم و قصههای عربی بخوانم حتی یک جزء از قرآن را حفظ کردم»
خدمات او به عالم اسلام سبب شد تا چندین دانشگاه و مجامع مختلف علمى به او دکتراىافتخارى بدهند و چندین مدال علمى را نیز نصیب خود سازد:
نشانها و جوایز
ـ جایزه فریدریش روکرت آلمان (۱۹۶۵).
ـ نشان ستاره قائداعظم پاکستان (۱۹۶۵).
ـ جایزه یوهان هاینریش فوس (۱۹۸۰)
ـ مدال صلیب، نشان درجه یک جمهورى فدرال آلمان (۱۹۸۰)
ـ نشان درجه اول «بوندس فردینس کروتیس (Bundesverdienst)آلمان(۱۹۸۱).
ـ بزرگترین نشان مردمى پاکستان به نام هلال امتیاز (۱۹۸۴).
ـ مدال لوى دالاویدا (Levi ـ della ـ vida) از دانشگاه کالیفرنیا (۱۹۸۷).
ـ نشان صلیب بزرگ آلمان با نشان لیاقت، آلمان (۱۹۸۹).
ـ جایزه «لئوپولد یوکاس» دانشگاه توبنیگن آلمان (۱۹۹۲)
ـ جایزه ترجمه از مرکز تعلیم زبان ترکى (Toemer)
ـ مدال ایرسیکا IRCICA، از مرکز تحقیقات بینالمللى تاریخ، هنر و فرهنگ اسلامىترکیه.
ـ مدال وقفشناسان ترکیه.
ـ جایزه صلح اتحادیه ناشران و کتابفروشان آلمان (۱۹۹۵).
ـ نشان دوستى جمهورى ازبکستان (۲۰۰۲)
دکتراى افتخارى
ـ دکتراى افتخارى از دانشگاه سند (۱۹۷۵)
ـ دکتراى افتخارى دانشگاه قائد اعظم (۱۹۷۷)
ـ دکتراى افتخارى دانشگاه پیشاور (۱۹۷۸)
ـ دکتراى افتخارى دانشگاه اوپسالاى سوئد (۱۹۸۵)
ـ دکتراى افتخارى دانشگاه سلجوق قونیه (۱۹۸۸)
ـ دانشگاه تهران (۱۳۷۷ = ۱۹۹۸ شمسى)
ـ دانشگاه الزهراى تهران (۱۳۸۱ = ۲۰۰۲ شمسى).
خانم شیمل بی شک با ارائه نگاه و راه های نو در مطالعات اسلام شناسی سهم بزرگی در ارائه چهره ای به نسبت واقعی و دور از بغضها و نگاه استعمارگرانه از اسلام به دنیای غرب داشته است. او با به کارگیری ورش پدیدارشناسانه که کمتر در بررسی اسلام از آن استفاده شده توانست به دیدی تقریبا نزدیک به اسلام دست یابد. از دیگر عوامل موفقیت خانم شیمل سالها زندگی او در کشورهای اسلامی و در کنار مردم مسلمان می باشد که توانست به دید واقع بینانه آثارش کمک شایان کند. از دیگر نکات برجسته مطالعات شیمل علاقه او به عرفان اسلامی به ویژه مولوی می باشد. توجه به مولوی و میزان علاقه او به این شاعر بزرگ فارسی زبان در تمام آثار او موج می زند و از روی همین علاقه به مولوی بود که با آشنایی با اندیشه های اقبال و نظرات او درباره مولوی و همچنین گوته مجذوب او گشت و با تولید آثاری گرانبها درمورد اقبال میزان علاقه اش به این اندیشمند اسلامی را نشان دهد.
خاطره ای از ایشان
وفات آنه ماری شیمل
سرانجام آنه ماری شیمل در سال ۲۰۰۳ در سن بیشتر از هشتاد سال وفات یافت و پیگر بیجانش به آغوش خاک بازگشت. یک استاد میهمان عرب زبان در دانشگاه بن به نام محمد ابوالفضل بدران می نویسد که وقتی خبر وفات شیمل را دریافت کردم به یاد روزی افتادم که وی مرا به خانه خود دعوت کرد، خانه ای که پر بود از نشانه های شرقی و اسلامی. وقتی شیمل چای و خرما برای من آورده بود از وی پرسیدم چگونه تمام این حمله های رسانه ای را تحمل می کنی؟ وی لبخندی زد و گفت من به این هجمه های رسانه ای اهمیت نمی دهم چرا که این ها از روی کینه می نویسند، و فرد کینه توز زیبایی را نمی بیند، اما من درباره دوستی و حق می نویسم، من دوستدار جهان اسلام هستم و تا لحظه مرگ دوستدار آن خواهم ماند.
مقالات مرتبط:
شما در بورس، علاوه بر خرید و فروش سهام:
- میتوانید در داراییهایی مانند طلا و مسکن سرمایهگذاری کنید
- در صندوقهای سرمایه گذاری بدون ریسک، سود ثابت بگیرید
برای شروع سرمایهگذاری، افتتاح حساب رایگان را در یکی از کارگزاریها انجام دهید:
نام شرکت | ویژگیها | امتیاز | لینک ثبتنام |
---|---|---|---|
کارگزاری آگاه |
|
برای سرمایهگذاری و معامله موفق، نیاز به آموزش دارید. خدمات آموزشی زیر از طریق کارگزاری آگاه ارائه میشود:
سلام .من از تحلیل تکنیکال متوجه شدم که رفتار بازار اتفاق افتاده را تحلیل کرد ایا میتوان اینده سهم را حدس زد؟
سلام، شاید بهتر باشه بگیم تحلیل تکنیکال برای بررسی و یافتن احتمالات آینده است
شايد بهترين كتاب نباشه اما من هم توصيه اش ميكنم.